Sosiaalistumaan!

Leikkiä ja hyviä kokemuksia

Ilmainen leikkikoulu Espoossa joka keskiviikko tämän kevään ajan!

Tule Karakallioon leikkimään keskiviikkoisin klo 17 -17.50. 

24.5. ei leikkikoulua ole ja tällä erää viimeisen kerran leikitään 31.5.2023


Sempatia järjestää pikkupennuille mahdollisuuden päästä kerryttämään sosiaalisia kokemuksia Karakallion koulutustiloissamme joka keskiviikko klo 17 -17.50. Leikkikoulu on tarkoitettu sosiaalistumisvaiheessa oleville pennuille, tarkkaa ikävaatimusta ei ole. Pentujen tulee olla terveitä ja rokotettuja (alle 12 viikkoinen pentu voi osallistua emän antaminen vasta-aineiden turvin).

Paikalla on kouluttaja huolehtimassa pentujen turvallisuudesta ja ohjeistamassa hyvän leikkietiketin saloihin. Leikkikoulu on maksuton.

Ilmoittathan osallistumisestasi etukäteen Miialle sähköpostitse miia.kantinkoski@gmail.com

Sempatian muut palvelut pennuille:

Pennun ensi viikot ja kuukaudet ovat sen kasvun ja kehityksen kannalta erittäin tärkeitä. Pentua voi ja kannattaa kouluttaa jo tässä vaiheessa. Pennun kouluttamisessa tärkeää on huomioida sen jaksaminen ja koulutuksen motivoivuus. Mitä hauskempaa oppiminen pennulle on, sitä helpommin oppi menee perille. Lepo, leikki ja tarkkaan mietityt harjoitukset oikein jaksotettuina, ei se sen kummempaa ole.

Apua pennun koulutukseen saat meiltä sekä yksityisopetuksena, että kurssimuotoisesti. Yksityisopetus tapahtuu pennun omassa elinympäristössä ja räätälöidään juuri sellaiseksi, kuin teidän tilanteenne edellyttää (lisätietoja ja hinnasto täällä). Jos taas kurssille osallistumien tuntuu enemmän teidän jutultanne, kannattaa aloittaa Obedience Made Easy, alkeet -kurssista (lue lisää täältä).

Kysy lisää pennuille suunnatuista palveluistamme: