Lisää hyvinvointia sinulle ja koirallesi

Ongelmien ehkäisyä ja korjausta

Arki on ajoittain haastavaa

Muille koirille rähisemistä lenkillä? Normaalit hoitotoimenpiteet muistuttavat kaaosta ja kolmatta maailmansotaa? Koira pelkää lasten kavereita niin, että heitä ei voi kutsua kylään? Koiran käytös voi syystä tai toisesta muuttua ongelmalliseksi. Joskus syynä on jokin akuutti koiraa traumatisoiva tapahtuma. Toisinaan taas koulutuksessa asiat ovat pikkuhiljaa päässeet luisumaan väärille raiteille. Koira saattaa myös käytöksellään ilmentää pahaa oloaan, joka johtuu joku tavalla tai toisella vääristä elinolosuhteista tai terveyteen liittyvistä haasteista.

Tilanteen korjaaminen vaatii ongelman varsinaisen syyn löytämistä. Se edellyttää siis aikamoista salapoliisityötä. Ensimmäisellä käynnillä kouluttaja kaivautuu mysteerin ytimeen perheen ihmisjäseniä haastattelemalla ja koiran käytöstä tarkkailemalla. 

Kun ongelman juurisyy löytyy, räätälöidään sen ratkaisemiseksi koulutussuunnitelma. Se koostuu yleensä koiran arkeen tehtävistä pienistä muutoksista, koiran hyvinvointia parantavista uusista toimintamalleista sekä itse koulutuksesta. Omistajan taidoista ja käytettävissä olevista resursseista riippuen kouluttaja ohjaa joko omistajaa käytännön koulutuksen osalta, tai opettaa itse koiralle uusia tapoja toimia hankalissa tilanteissa.


Koulutuspaketin hinta on 250€ alv 24% (hintaan lisätään kilometrikorvaus)

Paketti sisältää yhden kotikäynnin, jolloin selvitetään ongelman syy ja aloitetaan koulutustyö. Saat koulutusta varten kirjalliset ohjeet. Kouluttaja on käynnin jälkeen etänä käytettävissä lisäkysymyksiä varten, joten et jää harjoittelussa eteen tulevien ongelmien kanssa yksin.

Lisäkoulutus 95€/h 


Ennen käyntiä kannattaa kannattaa täyttää esitietolomake. Sen tarkoituksena on helpottaa ensimmäistä tapaamista ja varmistaa, että kaikki tärkeimmät koiran käyttäytymiseen vaikuttavat tekijät on kartoitettu. Lomakkeella kerättyjä tietoja ei kerätä eikä tallenneta mihinkään muuhun käyttöön. Niitä ei myöskään jaeta missään muodossa ulkopuolisille tahoille.