Meiltä saat apua...

Alla esimerkkejä siitä, mitä teemme. Jos et löydä listasta etsimääsi, laita viestiä. 

Hevossempatia webinaareina

Opi hevosen käyttäytymistä ja koulutusta helposti kotisohvaltasi käsin. Webinaarin voit ostaa Holvi-kaupasta ja katsoa, kun sinulle sopii.

Koirasempatia kotikäynteinä - koulutuspaketti

Koirien hyvinvointi- ja käytösongelmat vaativat aina perehtymistä sekä koiran että omistajan tilanteeseen. Ongelman ratkaisemiseksi on sen varsinainen syy löydettävä. Koulutuspaketti sisältää ongelman syiden selvityksen, kirjalliset koulutusohjeet ja tarvittaessa eläimen koulutusta käytännössä. Saat myös kouluttajan käyttöösi etänä kysymyksiä varten kuukauden ajaksi ensimmäisestä käynnistä.

Kesä, vene ja koira - turvallisesti vesillä

Loma yhdessä parhaan kaverin kanssa on jokaisen veneilevän koiranomistajan haave. Jotta yhteinen reissu toteutuisi ilman turhaa stressiä, on veneen ja koiran sovittava yhteen. Meiltä saat avun sekä koiran koulutukseen, että veneen muokkaamiseen koiraelämän kannalta ihanteelliseksi.

Sempaattinen elämä (koirat ja hevoset)

Kouluttaminen ei ole ainoa tapa kohentaa arjen sujuvuutta. Eläimen elinolosuhteet ja arjen rutiinit luovat pohjan sen hyvinvoinnille. Usein ihan pikkumuutoksilla saadaan aikaan merkittäviä muutoksia parempaan. Ja mitä paremmin eläin voi, sen helpompaa sen kanssa yhteisen arjen jakaminen on myös ihmiselle. 


Pentupaketti

Koiran valinta ei ole ihan helppo tehtävä. On osattava valita juuri teidän perheeseenne sopiva rotu ja sitten löydettävä omiin tarpeisiin ihanteellinen pentue. Pennun kasvuolosuhteilla kun on ratkaiseva merkitys koiran koko loppuelämän sujumisen kannalta. Ja sitten ne ensi päivät ja viikot uudessa kodissa. Nekin olisi saatava sujumaan juuri oikein.

Kouluttaja kannattaa kutsua avuksi ajoissa, jos oma osaaminen yhtään mietityttää, jo ennen koiran ostamista.

Pentupaketissa saat peruspaketin lisäksi (alkutilanteen kartoitus/neuvoja oikean koiran valintaan, kirjalliset ohjeet ja etätuki kuukauden ajan) kolme ensimmäistä lisäkoulutuskäyntiä puoleen hintaan. Saat alennuksen käyttämällä Holvikaupassa koodia Pentunen.

Minnan kirjoitus koiranpennun sosiaalistamisesta Klikkaa tästä

Tilaa meiltä luento

Kokoa porukka ja tilaa meiltä hevosen tai koirien käyttäytymiseen ja koulutukseen liittyvä luento. Luentojen aiheet ovat helposti räätälöitävissä. Aiheina mm. hevosen elekieli, siedättäminen, negatiivisen vahvisteen käyttö ja varsojen käsittely sekä kouluttaminen. Koirien käyttäytyminen ja elekieli, koulutuksen perusteet, virikkeistäminen, ongelmakäytöksen taustat ja korjaaminen, hajutyöskentely, henkilökohtaien hyötykoiran koulutus yms.

Meiltä saat tilattua myös SRL:n sekä Mintti Käkelän, Anna Kilpeläisen ja Tuire Kaimion kanssa yhteistyössä tehty HEVOSEN HYVINVOINTI -luennon.

Miian hajutyöskentelyn alkeita käsittelevän luennon näet tästä klikkaamalla.


Hinnasto

Hinnat sisältävät 24% alv

Koulutuspaketti

Yksi kotikäynti, eläimen tilanteen kartoitus, kirjalliset ohjeet ja etätuki.

Hintaan lisätään kilometrikorvaus.

250€

Jatkokoulutus

Hintaan lisätään kilometrikorvaus.

100€/h

Webinaarit

14.90€/25€

Kurssit ja luennot yhdistykselle  ja muille tahoille

2 h - 20 e/hlö  tai  400 e/krt

3 h - 30 e/hlö  tai  500 e/krt

4 h - 50 e/hlö  tai  600 e/krt

Virikkeistämiseen ja veneilyyn liittyvät veneen rakennus- ja muutostyöt

Hintaan lisätään kilometrikorvaus ja materiaalikulut.

70€/h


Tilaa koulutus tai kysy lisää

Otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.

Koulutusten maksaminen

Koulutuksiamme voi ostaa Holvin kautta. Webinaareja lukuunottamatta, olethan kuitenkin aina ensin meihin yhteydessä, jotta voimme yhdessä sopia koulutusten sisällöstä ja aikataulusta.

Hevoskoulutukset Holvissa:

Koirakoulutukset Holvissa:

Tunteen muokkaus muuttaa käytöstä teknistä kouluttamista tehokkaammin.