Sempaattinen elämä

Mukavampaa yhdessäoloa ilman turhaa vaivaa

Miten tehdä yhteisestä arjesta helppoa ja mukavaa molemmille?

Asiakkaiden suusta kuulee yhä useammin, että eläimen kanssa eläminen on yhtä suorittamista ja että "kun tuntuu, ettei mikään riitä!".

"Sosiologian professori ja itsekin koiraihminen Leena Koski Itä-Suomen yliopistosta on tutkinut ihmisen ja koiran suhdetta. Kosken mukaan länsimaisessa yhteiskunnassa vallitsee kulttuurinen vaatimus olla täydellinen jotakuinkin kaikessa."  https://yle.fi/uutiset/3-12401207 (siirryt toiseen palveluun)

Eläimen hyvinvointi ei kuitenkaan vaadi mahdottomuuksia. Itseasiassa oikein järjestettynä yhteiselämä voi olla yllättävänkin helppoa. Eläimen lajityypillisten käyttäytymistarpeiden tyydyttäminen on usein ympäristön muokkaamista. Kotona siis sisustamista. Ja oikeanlaisen tekemisen järjestäminen on sekin pääosin käytösten mahdollistamista, ei aktiivista hikihatussa heilumista. Eläin ei tarvitse kultamitallia kilpailuista tai edes harrastusryhmää voidakseen olla tyytyväinen elämäänsä.

Sempaattisempaa elämää

Kotikäynnillä selvitämme millaista eläimen arki on, onko sillä mahdollisuus toteuttaa laji- ja rotutyypillisiä tarpeitaan ja miten sen olosuhteita voisi muuttaa optimaallisemmiksi.  Saat kirjalliset ohjeet tarvittavista muutoksista ja neuvoja niiden toteutukseen. Ohjeiden laadinnassa otetaan huomioon se, miten muutokset tehtäisiin niin, että elämä olisi jatkossa helpompaa myös omistajan näkökulmasta. Paketin hintaan kuuluu etäohjaus kuukaudeksi käyntipäivästä eteen päin. Et jää siis yksin lisäkäkysymysten ja käytännön toteutuksen haasteiden kanssa. Koulutuspaketin hinta on 250€ + kouluttajan matkakulut.