Hevoset

Webinaarit ja luennot

​Hevonen - sosiaalinen nero, muistamisen mestari.


​​Ihmiset ja hevoset ovat kulkeneet rinnakkain tuhansien vuosien ajan. Kun tieto hevosesta lisääntyy, kannattaa vanhat hyvät toimintatavat pitää mukana ja vaihtaa toisia hevosen hyvinvoinnin kannalta parempiin aina kuin voi. Hevonen on tunteva, upea, sosiaalisesti älykäs eläin, joka nauttii liikkumisesta, oivaltamisesta ja oppimisesta.

Hevossempatia webinaareina

Opi hevosen käyttäytymistä ja koulutusta helposti kotisohvaltasi käsin. Webinaarin voit ostaa Holvi-kaupasta ja katsoa, kun sinulle sopii.

Ilmaiswebinaari ruokapalkintojen käytön aloittamisesta hevosten kanss. Klikkaa alla olevaa linkkiä.

Hevosluennnot

Kokoa porukka ja tilaa meiltä hevosen tai koirien käyttäytymiseen ja koulutukseen liittyvä luento. Luentojen aiheet ovat helposti räätälöitävissä. Aiheina mm. hevosen elekieli, siedättäminen, negatiivisen vahvisteen käyttö ja varsojen käsittely sekä kouluttaminen. Koirien käyttäytyminen ja elekieli, koulutuksen perusteet, virikkeistäminen, ongelmakäytöksen taustat ja korjaaminen, hajutyöskentely, henkilökohtaien hyötykoiran koulutus yms.

Meiltä saat tilattua myös SRL:n sekä Mintti Käkelän, Anna Kilpeläisen ja Tuire Kaimion kanssa yhteistyössä tehty HEVOSEN HYVINVOINTI -luennon.

Hinnat:

2 h - 20 e/hlö tai 400 e/krt

3 h - 30 e/hlö tai 500 e/krt

4 h - 50 e/hlö tai 600 e/krt