Koirakurssit

Kursseja koirille Espoon Karakalliossa

Syksyn koirakurssit ovat nyt täynnä. Tammikuussa alkavien kurssien aikataulut löydät alta. Jos tarvitset koulutusapua pikaisemmin, käytä hyväksesi 30 minuutin tehokoulutusaika joko yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa. Hinta on samat 55€/30 minuuttia riippumatta siitä, varaatko ajan vain itsellesi vai isommalla porukalla. Tehokoulutukset sopivat erityisen hyvin esimerkiksi ohitustreeneihin tai muihin sellaisiin arkitottelevaisuuteen liittyviin haasteisiin, joissa kouluttajan neuvot harjoitusta tehdessä ovat tarpeen. Kisakoulutuksia en tee. Tämä aika on myös aivan liian lyhyt käytös- tai hyvinvointiongelmien syiden selvittämiseen.

Tehokoulutukset tapahtuvat Karakallion koulutustilassa keskiviikkoisin. Voit varata ajan koulutukseen suoraan kalenterista (painike alla).

Sempaattiset koirakurssit

Obedience Made Easy, alkeet

Nyt keskitytään olennaiseen. Arkitottista helpossa ja yksinkertaisessa muodossa, tavoitteena sujuva arki ilman että koulutukseen tarvitsee uhrata koko vapaa-aikaa. Tämä on nuoren tai kouluttamattoman koiran peruskurssi. Mukaan voi tulla myös ihan pikkupennun kanssa.

Jos koirasi on vaikea keskittyä työskentelyyn ryhmässä, ota yhteyttä Miian ennen kurssille ilmottautumista.

Syksyn kurssit ovat täynnä. Vuoden 2023 ensimmäinen arkitottelevaisuuskurssi järjestetään 11.1.-1.2. klo 18.-18.50

Ilmoittaudu kursille täällä.

Obedience Made Easy, jatkokurssi

Perusteiden jälkeen haastetaan lisää. Alkeiskurssilla opittua pidemmälle vietynä ja vaikeammissa ympäristöissä. Lisäksi muutama kikkakolmonen arjessa helposti vastaantulevien ongelmatilanteiden kohtaamiseksi.

Syksyn kurssit ovat täynnä. Vuoden 2023 ensimmäinen arkitottelevaisuuden jatkokurssi järjestetään 4.1.-25.1. klo 20.-20.50

Ilmoittaudu kursille täällä.

Absoluuttinen ei tylsyydelle

Virikekurssi kaikenikäisille

Koirat ovat aktiivisia eläimiä. Varsinkin nuorella koiralla virtaa riittää. Ja usein ylimääräinen energia purkautuu pöllöilynä; tavaroita hajoaa ja ulkoillessa asiallinen käytös ei oikein onnistu. Usein pelkkä tekemisen lisääminen rauhoittaa arkea. Ei kuitenkaan ole yhdentekevää millaista tekemistä koiralle tarjotaan. Sempatian virikekurssilla saat teorian tukemana käytännönläheisiä vinkkejä koiran lajityypillisten käyttäytymistarpeiden tyydyttämiseen (suomeksi "järkevään aktivointiin").

Kerää oma porukkasi ja tilaa kurssi!

UUTTA! Hajukätkökurssi

Yhdistä koiran kanssa ulkoilu hauskaan ja halutessasu haastavaan nenänkäyttöön. Hajukätköily on uusi koiraharrastusm jota voit tehdä joko omien aikataulujesi mukaan silloin kun sinulle sopii, tai yhdessä ystäviesi kanssa. Kurssilla opit kouluttamaan koirallesi hajutyöskentelyn alkeet sekä tekemään hajukätköjä.

Ihkaensimmäinen hajukätkökurssi alkaa 4.1. 2023 klo 19

Ilmoittaudu mukaan täällä.

Hajukätköilystä saat lisätietoa osoitteesta

https://scent-cache.webnode.fi/

Kurseille otetaan maksimissaan kuusi koiraa omistajineen. Koulutuksessa käytettävät menetelmät tukevat koiran hyvinvointia ja perustuvat tieteelliseen tietoon eläinten käyttäytymisestä sekä  oppimisteorioista.

Kouluttajana kursseilla toimii Miia Kantinkoski.

Kurssipaikkana toimii koulutustilamme osoitteessa Karapellontie 4 Cb, Espoo. Kuvia kurssipaikasta löydät Facebookista.

Kurssit ovat neljän kerran kokonaisuus (á 50 min). Kurssimaksu 100€ ellei muuta mainita.


Kurssille osallistuvan koiran on oltava terve ja sillä on oltava rokotukset kunnossa. Leikkikouluun voi alle 12 viikkoinen rokottamaton pentu osallistua emän vasta-aineiden turvin.Laadun tae

Sitoudumme kaikessa työskentelyssämme Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisiin sääntöihin (lue täältä).

Koulutusmenetelmämme perustuvat ensisijaisesti positiiviseen vahvistamiseen sekä eläimen ja ihmisen välisen suhteen vahvistamiseen.