Koirakurssit

Kursseja koirille Espoon Karakalliossa

Kevään kurssit ovat pyörähtäneet käyntiin. Tilaa löytyy kuitenkin vielä, joten ilmoittaudu alta löytyvistä linkeistä mukaan. Tänä keväänä keskitymme arkitottelevaisuuteen sekä uudenlaiseen hajuharrastukseen, hajukätköilyyn. Arkitottelevaisuuskurssit järjestetään lämpimissä sisätiloissa Espoon Karakalliossa, osoitteessa Karapellontie 4 Cb, Espoo. Paikalle pääsee helposti julkisilla ja pihalta löytyy reilusti parkkitilaa.

Sempaattiset koirakurssit

Obedience Made Easy, alkeet

Nyt keskitytään olennaiseen. Arkitottista helpossa ja yksinkertaisessa muodossa, tavoitteena sujuva arki ilman että koulutukseen tarvitsee uhrata koko vapaa-aikaa. Tämä on nuoren tai kouluttamattoman koiran peruskurssi. Mukaan voi tulla myös ihan pikkupennun kanssa.

Jos koirasi on vaikea keskittyä työskentelyyn ryhmässä, ota yhteyttä Miian ennen kurssille ilmottautumista.

Hinta 100€

Tämän kevään kurssit on loppuun myyty.

Ilmoittaudu kursille täällä.

Obedience Made Easy, jatkokurssi

Perusteiden jälkeen haastetaan lisää. Alkeiskurssilla opittua pidemmälle vietynä ja vaikeammissa ympäristöissä. Lisäksi muutama kikkakolmonen arjessa helposti vastaantulevien ongelmatilanteiden kohtaamiseksi.

Hinta 100€

tämä kevään kurssit on loppuun myyty.

Ilmoittaudu kursille täällä.

Absoluuttinen ei tylsyydelle

Virikekurssi kaikenikäisille

Koirat ovat aktiivisia eläimiä. Varsinkin nuorella koiralla virtaa riittää. Ja usein ylimääräinen energia purkautuu pöllöilynä; tavaroita hajoaa ja ulkoillessa asiallinen käytös ei oikein onnistu. Usein pelkkä tekemisen lisääminen rauhoittaa arkea. Ei kuitenkaan ole yhdentekevää millaista tekemistä koiralle tarjotaan. Sempatian virikekurssilla saat teorian tukemana käytännönläheisiä vinkkejä koiran lajityypillisten käyttäytymistarpeiden tyydyttämiseen (suomeksi "järkevään aktivointiin").

Kerää oma porukkasi ja tilaa kurssi!

UUTTA! Hajukätkökurssi

Yhdistä koiran kanssa ulkoilu hauskaan ja halutessasi haastavaankin nenänkäyttöön. Hajukätköily on uusi koiraharrastus jota voit tehdä joko omien aikataulujesi mukaan silloin kun sinulle sopii, tai yhdessä ystäviesi kanssa. Kurssilla opit kouluttamaan koirallesi hajutyöskentelyn alkeet sekä tekemään hajukätköjä. Hajukätköilystä saat lisätietoa osoitteesta https://scent-cache.webnode.fi/

Tälle keväälle tilaa on vielä:


3.5. - 31.5. klo 20 -20.50
Kurssipäivät: 3.5. 10.5. 17.5. ja 31.5. (24.5. ei siis ole koulutusta)

Ilmoittaudu mukaan hajukätkökursseille täällä.

Kurseille otetaan maksimissaan kuusi koiraa omistajineen. Koulutuksessa käytettävät menetelmät tukevat koiran hyvinvointia ja perustuvat tieteelliseen tietoon eläinten käyttäytymisestä sekä oppimisteorioista.

Kouluttajana kursseilla toimii Miia Kantinkoski.

Kurssipaikkana toimii keskiviikkoisin koulutustilamme osoitteessa Karapellontie 4 Cb, Espoo. Kuvia kurssipaikasta löydät Facebookista.

Kurssit ovat neljän kerran kokonaisuus (á 50 min). Kurssimaksu 100€ ellei muuta mainita.


Kurssille osallistuvan koiran on oltava terve ja sillä on oltava rokotukset kunnossa. Leikkikouluun voi alle 12 viikkoinen rokottamaton pentu osallistua emän vasta-aineiden turvin.Laadun tae

Sitoudumme kaikessa työskentelyssämme Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisiin sääntöihin (lue täältä).

Koulutusmenetelmämme perustuvat ensisijaisesti positiiviseen vahvistamiseen sekä eläimen ja ihmisen välisen suhteen vahvistamiseen.