Tervetuloa leikkikouluun

Sosiaalistumaan hop!

Leikkikoulu järjestetään osoitteessa Karapellontie 4 Cb, Espoo. Parkkitilaa löytyy!

Leikkikoulussa pennut saavat valvotusti tutustua muihin pentuihin ja opettelevat koiraetiketin aakkosia. Omistajan tehtäväksi jää oman pentunsa turvallisuudesta huolehtiminen ja pennun leikin hillitseminen tarvittaessa. Saat molempiin apua ja neuvoja kouluttajalta paikan päällä.

Ota mukaan pennulle sopivat valjaat tai panta sekä pieneksi pilkottuja herkkuja. Jos pentu tuntee jonkin peiton tai koiranpedin yms. itselleen turvalliseksi, voi sekin olla hyvä pakata mukaan.

Mikäli epäilet pentusi olevan erityisen arka tai jokin muu asia mietityttää, otathan yhteyttä etukäteen. Kurssipaikka antaa paljon mahdollisuuksia erityisjärjestelyihin. Tavoitteena on, että leikkikoulu on pennulle heti ensi hetkistä lähtien positiivinen kokemus. Tässä, kuten koirankoulutuksessa yleensä, uusiin asioihin tutustumisessa positiivisen mielentilan merkitystä ei voi liikaa korostaa.

Tervetuloa!

Kysymyksiä?

Jos vielä tässä vaiheessa haluat tarkentaa jotain, ota yhteyttä sähköpostitse miia.kantinkoski@gmail.com tai puhelimitse 050 59 44 549