Tervetuloa eskariin

Ilmoittaudu kurssille täällä

Kurssi järjestetään osoitteessa Karapellontie 4 Cb, Espoo. Parkkitilaa löytyy!

Tällä neljän kerran kurssilla pennut tutustuvat muihin pentuihin, opettelevat koiraetiketin alkeita ja saavat ensikosketuksen hyvien tapojen opiskeluun ihmisen johdolla.

Ota kurssille mukaan pennulle sopivat valjaat tai panta sekä pieneksi pilkottuja herkkuja. Jos pentu tuntee jonkin peiton tai koiranpedin yms. itselleen turvalliseksi, voi sekin olla hyvä pakata mukaan.

Kurssille tultaessa pennut tutustuvat uuteen tilaan ja tilanteeseen ensin kytkettyinä. Leikki aloitetaan ohjatusti tunnin loppupuoliskolla. Ensimmäisellä kerralla voit tulla paikalle jo 16.45.

Mikäli epäilet pentusi olevan erityisen arka tai jokin muu asia kurssin aloittamisessa mietityttää, otathan yhteyttä etukäteen. Kurssipaikka antaa paljon mahdollisuuksia erityisjärjestelyihin. Tavoitteena on, että kurssi on pennulle heti ensi hetkistä lähtien positiivinen kokemus. Tässä, kuten koirankoulutuksessa yleensä, uusiin asioihin tutustumisessa positiivisen mielentilan merkitystä ei voi liikaa korostaa.

Varmista paikkasi kurssilla maksamalla se etukäteen Holvikaupassa.

Tarvitsemme teistä vielä seuraavat tiedot:

Kysymyksia?

Jos vielä tässä vaiheessa haluat tarkentaa jotain, ota yhteyttä sähköpostitse miia.kantinkoski@gmail.com tai puhelimitse 050 59 44 549